מרכיבים:
מסת הטארט-
1/2 קילו בטטה
100ccשמנת מתוקה
מלח, פלפל
כפית סוכר
טימין
מעט אגוז מוסקט
בצק
400 גר' קמח
200 גר' חמאה
125cc' שמנת מתוקה
1/2 כפית מלח
1/2 כפית סוכר
אופן הכנה:
בצק- לעבד את כל החומרים של הבצק יחדכש את השמנת מוסיפים בהדרגה, בסוף לעטוף אותו בניילון נצמד להכניסו למקרר למשך שעתיים.
מסה- בשל את הבטטות עד להתרככותן, לטחון במעבד מזון ולהוסיף שמנת מלח פלפל ומעט עד ליצירת מסה אחידה .
את הבצק מחלקים בפורמות ומכניסים לתנור שחומם מראש בטמפ' של 180 מעלות עד להזהבה .
מומלץ להגיש בלווי סלט ברוטב ויניגרט .
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים