אוכל, מתכונים, ילדים, לגדול, אגרול, ירקות • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון לאגרול ירקות

 

 

חומרים לשני סועדים:

1 כרוב (קטן עד בינוני) קצוץ לרצועות

2 גזרים קצוצים

חופן גדוש נבטים

עלי אגרול (ניתן לרכוש במרכול)

שמן לטיגון

 

אופן הכנה:

מקפיצים את הירקות על אש גבוהה, ללא שמן, בווק. לאחר 2 דקות מורידים מהאש ומניחים במסננת להפרשת נוזלים ולהתקררות. כשהירקות "יבשים" מניחים על אגרול ולגלגל בעדינות כמו סיגר. את האגרול המגולגל מטגנים בשמן עמוק רותח עד להזהבה. מניחים את האגרול'ס על נייר סופג.

הכתבה נוצרה בתאריך : 23/05/2006
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו