
חומרים לשני סועדים:
1 כרוב (קטן עד בינוני) קצוץ לרצועות
2 גזרים קצוצים
חופן גדוש נבטים
עלי אגרול (ניתן לרכוש במרכול)
שמן לטיגון
אופן הכנה:
מקפיצים את הירקות על אש גבוהה, ללא שמן, בווק. לאחר 2 דקות מורידים מהאש ומניחים במסננת להפרשת נוזלים ולהתקררות. כשהירקות "יבשים" מניחים על אגרול ולגלגל בעדינות כמו סיגר. את האגרול המגולגל מטגנים בשמן עמוק רותח עד להזהבה. מניחים את האגרול'ס על נייר סופג.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים