אוכל, מתכונים, ילדים, לגדול, ירקות, פטריות • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון לפטריות ממולאות בנוסח סצ'ואן

מרכיבים:

32 פטריות שמפיניון בינוניות מוצקות וטריות

1 כוס קמח טמפורה

קורט אבקת אפייה

מעט מים

לרוטב:

8 כפות סויה בהירה

8 כפות סויה כהה

רבע כוס סוכר

3 כפות רוטב צדפות

4 כפות שום כתוש

8 כפות חומץ

1 כפית צ'ילי גרוס

 

אופן הכנה:

מערבבים היטב את הקמח, אבקת האפייה והמים. טובלים את הפטריות בתערובת היטב מכל הצדדים. מחממים ווק  או מחבת עם שמן עמוק ומטגנים את הפטריות עד לקבלת גוון זהוב.

לרוטב- יוצקים את הרכיבים לווק על אש גבוהה ומביאים למצב רתיחה (כ- 3 דקות).

מגישים את הסופגניות בצלחת ויוצקים את הרוטב מעל. מקשטים בבצל ירוק קצוץ.

 

הכתבה נוצרה בתאריך : 23/05/2006
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו