מרכיבים:
32 פטריות שמפיניון בינוניות מוצקות וטריות
1 כוס קמח טמפורה
קורט אבקת אפייה
מעט מים
לרוטב:
8 כפות סויה בהירה
8 כפות סויה כהה
רבע כוס סוכר
3 כפות רוטב צדפות
4 כפות שום כתוש
8 כפות חומץ
1 כפית צ'ילי גרוס
אופן הכנה:
מערבבים היטב את הקמח, אבקת האפייה והמים. טובלים את הפטריות בתערובת היטב מכל הצדדים. מחממים ווק או מחבת עם שמן עמוק ומטגנים את הפטריות עד לקבלת גוון זהוב.
לרוטב- יוצקים את הרכיבים לווק על אש גבוהה ומביאים למצב רתיחה (כ- 3 דקות).
מגישים את הסופגניות בצלחת ויוצקים את הרוטב מעל. מקשטים בבצל ירוק קצוץ.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים