אוכל, ילדים, מתכונים, לגדול, ירקות, בטטות, תמרים, שקדים • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון לבטטות בסילאן תמרים ושקדים

מרכיבים:

1/2 ק"ג בטטה

חופן גבעולי טימין טרי

1/4 כוס סילאן תמרים

50 גר' שקדים מולבנים פרוסים

3 כפות שמן זית כתית

1 שן שום כתושה

 

אופן הכנה:

חותכים את הבטטות לקוביות קטנות

חולטים במים רותחים עד שהבטטה מתרככת אך עדיין שומרת של קשיות, כ-10 דקות מרתיחת המים

מקפיצים במחבת בשמן זית כ-2 דקות ומסננים מן השמן

מערבבים את הסילאן עם שן השום ומוסיפים לבטטה

מתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם

מגישים פושר

הכתבה נוצרה בתאריך : 23/05/2006
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו