אוכל, מתכונים, ילדים, לגדול, ירקות, פטריות • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון לפטריות ממולאות

לחמישה סועדים

 

מרכיבים:

10 פטריות שמפיניון  טריות

3 בצלים קצוצים

1/2 ק"ג עלי תרד שטופים וקצוצים

קורט אגוז מוסקט

קורט פלפל שטה יבש

קוביות בולגרית

 

אופן הכנה:

מנקים את הפטריות כך שנוצרת גומה. מכניסים אותן לתנור ל-8 דקות ל-160 מעלות. את הבצל הקצוץ מקפיצים על מחבת עד להשחמה. מוסיפים את התרד, אגוז מוסקט ופלפל השטה. לאחר 7 ד' נוספות של הקפצה מעבירים את התבשיל לתוך קערה מוסיפים את הבולגרית לתערובת, מערבבים, ממלאים את הפטריות ומגישים חם.

 

 

מומלץ להגיש את המנה יחד עם סלט בצד
הכתבה נוצרה בתאריך : 23/05/2006
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו