לחמישה סועדים
מרכיבים:
10 פטריות שמפיניון טריות
3 בצלים קצוצים
1/2 ק"ג עלי תרד שטופים וקצוצים
קורט אגוז מוסקט
קורט פלפל שטה יבש
קוביות בולגרית
אופן הכנה:
מנקים את הפטריות כך שנוצרת גומה. מכניסים אותן לתנור ל-8 דקות ל-160 מעלות. את הבצל הקצוץ מקפיצים על מחבת עד להשחמה. מוסיפים את התרד, אגוז מוסקט ופלפל השטה. לאחר 7 ד' נוספות של הקפצה מעבירים את התבשיל לתוך קערה מוסיפים את הבולגרית לתערובת, מערבבים, ממלאים את הפטריות ומגישים חם.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים