באדיבות השף שאול בן אדרת, מסעדת קימל

מרכיבים לארבעה סועדים:
8 בטטות קלופות
3 כפות ג'ינג'ר טרי קצוץ
מלח פלפל
2 כפות דבש תמרים
שורש סלרי קלוף חתוך לקוביות
שורש פטרוזיליה קלוף וחתוך לקוביות
בצל חתוך לקוביות
לפת קלופה חתוכה לקוביות
2 ענפי רוזמרין
3 כפות שמן זית
מלח פלפל
אופן הכנה:
את הבטטות מבשלים במים רותחים עד לריכוך. מסננים ומוסיפים ציר עוף או
מסדרים את ירקות השורש בתבנית, מתבלים במלח, פלפל ורוזמרין. מכניסים לתנור לכ-חצי שעה בחום של 200 מעלות.
בהגשה: מוזגים מרק בטטה בצלחות מרק, מוסיפים כף גדושה של ירקות שורש ומטפטפים 2-3 טיפות שמן אגוזים.
קימל-מסעדת מעדנים כפרית- השחר 6, תל אביב. 03-5105204, 03-5161596. שעות פעילות: ראשון- שבת: 24:00 - 12:00
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים