מרכיבים:
200 גר' תאנים מיובשים
60 גר' משמש מיובש
כפית שום כתוש
1/2 בצל
1/2 כפית חרדל דיז'ון
קורט כמון
קורט כוסברה קצוצה
100 מ"ל יין אדום
100 מ"ל בן יין אדום
100 מ"ל כוס ציר בקר
מלח, פלפל
אופן הכנה:
מטגנים את הבצל בשמן , מוסיפים את התאנים והמשמשים מוסיפים את השום ומטגנים למשך 3 דק'. מוסיפים יין אדום, חומץ בן יין ואת ציר הבקר הציר ומצמצמים. מתבלים במלח ופלפל ומבשלים על אש נמוכה במשך 15 דק', מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים. מבשלים לעוד 5 ד' והצ'אטני מוכן.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים