מרכיבים:
פילה סלמון (200 ג')
מנגו קלוף ופרוס לרצועות
100 גרם לימון כבוש
מעט כוסברה ופטרוזיליה קצוצים
מעט טימין, ציפורן וסומק
75 גרם חמאה
30cc יין לבן
2 כפות סוכר חום
אופן הכנה:
סוגרים את הסלמון במחבת עם חמאה משני הצדדים. אחרי 10 דקות יוצקים את היין הלבן.
כעבור 5 ד' נוספות מעבירים את הסלמון לתבנית ומפזרים מעל את הטימין ומכניסים לתנור ל- 180 ל- 15 ד'.
במחבת מניחים את המנגו עם כ- 25 ג' חמאה. לאחר שהחמאה נמסה מוסיפים את הסוכר, ציפורן וסומק ולמורידים לאש קטנה עד ריכוך המנגו. אחרי ריכוך מפזרים מעליו פטרוזיליה וכוסברה קצוצים.
להגשת מניחים את הסלמון במרכז הצלחת עם המנגו המבושל בצדדים ו- 3 פרוסות של לימון מסביב עם הרוטב שנוצר.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים