לגדול | אטרקציות לילדים | פעילויות לילדים | מקומות בילוי לילדים | טיולים בשבת | אירועים לילדים • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון לטארט שוקולד ופירות יער

באדיבות סדנת קרמים וטארטים של פור שף.

 

(2 יח' קוטר 20)

לבצק הפריך

400 גר' קמח

100 גר' שקדים טחונים

200 גר' חמאה קרה בקוביות                                          

גרירת לימון

100 גר' סוכר

80 גר' ביצים

30 גר' מים קרים

 

1. במיקסר (גיטרה) לשים קמח, שקדים וחמאה. לעבד עד קבלת פירורים קטנים ואחידים;

2. להוסיף סוכר וגרירת לימון ולערבב קלות;

3. תו"כ ערבול במהירות איטית להוסיף ביצים ומים, להגביר מהירות ולערבל רק עד קבלת בצק;

    לקרר היטב לפני השימוש.

 

למלית:

200 גר' שוקולד מריר

200 גר' חמאה

265 גר' ביצים שלמות

200 גר' אבקת סוכר

100 גר' קמח רגיל

כמות פירות יער קפואים

 

1. לאפות  50% אפייה מוקדמת את הבצק ב-170 מעלות –כ-10 דקות ולצנן;

2. בבן-מרי להמיס שוקולד וחמאה. להוסיף טעם- ליקר, גרירת תפוז וכד' ולערב היטב. להניח

    בצד לצינון;

3. בקערה  לטרוף היטב ביצים ואבקת סוכר, להוסיף קמח ולטרוף היטב לקבלת מסה ללא גושים;

4. להוסיף את השוקולד המומס למסת הביצים ולטרוף היטב לקבלת מסה אחידה. יש להיזהר לא

    להכניס אויר. לפזר את הפירות על הקלתית ולצקת את מסת השוקולד על הקלתית בזהירות,

    עד חצי ס"מ מקצה הקלתית;

5. אפיה: בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות, כחצי שעה, עד התייצבות בלבד. ניתן לשמור

    בטמפרטורת חדר או בקירור.

הכתבה נוצרה בתאריך : 08/01/2009
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו