תפוחי אדמה, סלרי, לגדול, מתכונים, קרוקטים, יוני בינו, ישרוטל, ישרוטל שפורט קלאב • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון לקרוקטים תפו"א ושורש סלרי

ממטבחו של יוני בינו שף ישרוטל ספורט קלאב 

מצרכים ל-4 מנות:

4 תפוחי אדמה גדולים, קלופים וחתוכים לחתיכות גדולות של דוד משה לבישול ולמרק 

 2 שורשי סלרי, קלופים וחתוכים לחתיכות גדולות 

 מלח, פלפל 

 אגוז מוסקט טחון  
   2
תפוחי אדמה בינוניים, קלופים וחתוכים לקוביות קטנות באריזה האדומה לטיגון ולצ'יפס 

 2 כפות קנור Sweet & Spicy בצל 

 100 גרם קמח תפוחי אדמה 

 4 ביצים, טרופות 

 100 גרם בוטנים טחונים 

 100 גרם קוקוס טחון  

אופן ההכנה:

מבשלים את החתיכות הגדולות של תפוחי האדמה ושורש הסלרי במים עם מלח, עד לריכוך. מסננים ומחזירים לסיר. מיבשים מעט, מועכים ומתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט. מטגנים את קוביות תפוחי האדמה עד להזהבה ומערבבים עם קנור Sweet & Spicy בצל. צרים מהמחית כדורים וממלאים אותם בתערובת תפוחי האדמה והבצל. מצפים את הכדורים בקמח תפוחי אדמה, אחר-כך בביצים טרופות ולבסוף בתערובת בוטנים וקוקוס. מצננים את הכדורים המצופים במקפיא. מטגנים בשמן עמוק ומגישים מיד

הכתבה נוצרה בתאריך : 24/05/2006
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו