3 גביעי גבינה לבנה
1 שמנת חמוצה
1 שמנת מתוקה
3 ביצים
סוכר
1 כף קקאו
בישקוטים פתי בר
חלב
אופן ההכנה:
1. מערבבים את הגבינה הלבנה, השמנת החמוצה וכוס הסוכר. מפרידים את החלמונים והחלבונים של הביצים ומעבירם לתערובת בזה אחר זה את החלבונים.
2. את החלמונים מקציפים בקערה נפרדת עם חצי כוס סוכר.
3. לאחר ההקצפה מוסיפים אותה אל התערובת בתנועות קיפול
4. מקציפים את השמנת המתוקה עם כף סוכר ומוסיפים גם אותה לתערובת.
5. מוצאים שליש מכמות התערובת לקערה נפרדת ומערבבים עם כף קקאו .
6. מסדרים בישקוטים בתבנית לאחר שהוטבלו היטב בחלב מורחים כמות נדיבה של התערובת ומסדרים מעליה שורה נוספת של בישקוטים עליה מורחים כמות נדיבה של התערובת עם הקקאו לאחר מכן מסדרים שוב בישקוטים ומורחים את התערובת הלבנה וכך הלאה. מכניסים למקרר לחמש שעות.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים