עוגת גבינה בציפוי שוקולד לבן:
חומרים לתבנית בקוטר 26 ס"מ:
150 גרם קמח
כפית וחצי אבקת אפייה
2 כפות סוכר
100 גרם חמאה מרוככת
חלמון
2 כפיות תמצית וניל
750 גרם גבינה לבנה 9%
375 גרם שמנת מתוקה (חבילה וחצי)
כף אינסטנט וניל
150 גרם שוקולד לבן
אופן ההכנה:
הכנת התחתית האפויה:
1. מערבבים
2. משטחים את הבצק על תחתית התבנית ואופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות עד לקבלת בצק שחום. מקררים היטב.
הכנת המלית :
1. מערבבים בקערה
2. מקציפים לקצף יציב:
3. מקפלים את הקצף יחד עם הגבינה ויוצקים על התחתית האפויה. מכניסים למקרר למשך 24 שעות לפחות.
4. לאחר 24 שעות, מוציאים את העוגה מהמקרר ומכניסים למקפיא למשך שעה.
בינתיים מכינים את הציפוי.
הכנת הציפוי:
1. מחממים במיקרו
2. מוציאים ומערבבים לתערובת חלקה לגמרי ומוסיפים כף של ליקר קוואנטרו . מקררים מעט.
3. מוציאים את העוגה מהמקפיא, משחררים אותה מהתבנית, שופכים את הציפוי ומשטחים.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים