
המצרכים הדרושים לבצק:
120 ג' סוכר
200 ג' חמאה
4 חלבונים שמעורבבים היטב במיקסר
300 ג' קמח
½ כפית אבקת אפיה
חלק מהבצק לרדד בתבנית אפייה קוטר 26-
המצרכים הדרושים למילוי:
750 מ"ל שמנת מתוקה
120 ג' סוכר- להקציף אותו יחד עם השמנת
250 ג' שמנת טבעית
500 ג' גבינה 9%
ניתן להוסיף לפי הטעם גרידת לימון, תמצית וניל אמיתי או ברנדי, לפי הטעם.
לשפוך את המלית גבינה מעל הבצק האפוי בתבנית, ולמעלה לפזר פירורי בצק שנשארו מיתרת הבצק. לקרר במקרר או להקפיא לפחות 24 שעות לפני ההגשה.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים