הצגה עם שירים על איש מפוזר שמגיע באופן מפתיע לכפר

מחזה מוסיקלי בחרוזים עפ"י ספרה של לאה גולדברג
והכפר (שמו אז"ר), שקט ורגוע, קטן, לא מוכר.. ממש לא ידוע. ובכפר, מסתבר, יש חוקים משונים עליהם מקפידים כבר עשרות בשנים. הכל ידוע, ברור ומאוד מסודר ואורח החיים בו פשוט נהדר.
המפוזר שרוצה מאוד להשתלב, משתדל, מנסה ונותן את הלב אך עושה טעויות, לפעמים קצת שטויות, מתנהג קצת שונה ויוצר בעיות. הוא הופך את הסדר, לא זוכר כל דבר, אצלו לילה זה בוקר והיום זה מחר. השעון בצנצנת, מתרחץ בשמנת, שותה מצלחת, ונרדם במקלחת. דברים מקלקל, ימים מבלבל, וחמין רק בקיץ הוא מבשל.
כשהמצב נעשה בלתי נסבל, הוא פשוט מגורש בלי חבל או אבל. הסדר חוזר אל הכפר, שוב שקט ורגוע אך בלב ריקנות ומתחיל געגוע... ואז מתחיל מסע חיפושים אחרי המפוזר הפגוע, שעזב את הכפר למקום לא ידוע.
האם יימצא? האם הוא יחזור? האם מסע החיפושים יעזור? והחוקים של הכפר, מה יהיה גורלם? האם מעכשיו יתאימו לכולם?
משך: 55 דקות כולל הפסקה
מומלץ לגילאים 3 - 8
שבת 06/01/2018 שעה 11:30
בית ציוני אמריקה תל אביב
מחיר מיוחד לגולשי לגדול - 49 ש"ח בלבד! לרכישת כרטיסים להמפוזר מכפר אזר
לעוד הצגות ילדים בשבת
* האחריות הבלעדית בגין קניית הכרטיסים ו/או על קיום ההצגה ו/או כל דבר אחר הנובע מקניית הכרטיסים היא של ברלינר הפקות בלבד, ובשום מקרה אינו קשור בדרך זו או אחרת לאתר לגדול
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים