
לבצק
1 כוס אבקת סוכר (
1 ביצה מס' 1
1 חלמון
3 כוסות קמח (
1/2 שקית א. אפייה (
קורט מלח
1 כפית תמצית וניל
אופן הכנה:
1. במיקסר, בעזרת וו גיטרה, יש לערבב את החמאה ואת הסוכר עד אחידות.
2. יש להוסיף את הביצה והחלמון ומחצית מהחומרים היבשים ולערבב למשך 15 שניות.
3. לאחר מכן, יש להוסיף את יתרת החומרים היבשים עד קבלת בצק.
4. לעטוף בניילון נצמד ולהכניס למקרר למחצית השעה.
למלית:
3 כוסות פרג, טחון טרי
1 וחצי כוסות סוכר
3/4 כוס חלב
2 כפות מיץ לימון, טרי
גרירת לימון מ-1/2 פרי
3 כפות אגוזים קצוצים
2 כפות צימוקים
1 חלבון
אופן הבישול:
1. מחממים את החלב והסוכר עד סף רתיחה.
2. מוסיפים את הפרג, גרירת הלימון ומיץ הלימון וממשיכים את תהליך הבישול.
3. מוסיפים את האגוזים והצימוקים תוך כדי בישול.
4. מסירים מן האש ומוסיפים את החמאה כקוביות עד שנמסה ונבלעת בתוך תערובת הפרג.
5. מקררים בטמפ' החדר למשך שעה ומוסיפים את החלבון.
אופן עריכת אוזני המן:
1. מרדדים את הבצק לעובי של 1/2 ס"מ וקורצים צורות במיקד עגול או משושה בקוטר של
2. את המילוי, מניחים במרכז ומקפלים לצורת משולש ומהדקים.
3. אופים ב-190 מעלות כ-12-13 דקות.
מילוי פיסטוקים ומי ורדים:
3/4 כוס פיסטוק קלוף
3/4 כוס אבקת סוכר
2 כפיות מי ורדים
הכנה:
לא מבשלים את המילוי!
בעזרת מעבד מזון, קוצצים את הפיסטוקים עם אבקת הסוכר.
מוסיפים 2 כפיות מי ורדים ולבסוף את החמאה תוך כדי ערבוב קצר למשך 10 שניות במעבד המזון, עד קבלת תערובת משחתית!
טיפים:
1. לא מוסיפים הרבה מי ורדים בכדי למנוע קבלת מילוי קשה.
2. את החמאה מוסיפים בסוף בכדי שהמילוי לא יתייבש.
3. את האוזן המן סוגרים היטב בכדי לשמור על מילוי עסיסי.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים