
מילוי לעוגת פרג מלא:
1/4 1 כוס כמו סוכר
1/4 1 כוס חלב
4 כוסות פרג
4 כפות אגוזים טחונים
1/2 לימון מגורד
אופן הכנה:
מרתיחים חלב, כמו סוכר, חמאה וגרידת לימון.
לאחר רתיחה מוסיפים את הפרג ומערבבים ומוסיפים את האגוזים הטחונים.
בצק פריך:
1/2 כוס כמו סוכר
2 ביצים
1 כוס קמח
אופן הכנה:
מקציפים כמו סוכר וחמאה 5 דקות.
מוסיפים ביצים בהדרגה.
מוסיפים קמח.
הרכבה:
מרדדים את הבצק לעובי 1/2 ס"מ.
מחלקים את המלית פרג ל- 2 .
מניחים את מלית הפרג שחילקנו ל-2 בצורת 2 גלילים בקוטר 7-8 על-גבי הבצק ומעטרים בשארית הבצק בצורת "שתי וערב" ואופים ב-
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים