-מתכוני לחם-מתכונים ללחמים-איך מכינים לחם-לחם כפרי • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון ללחם כפרי לשבת

לכבוד השבת הביתית הנה הצעה להכנת לחם כפרי שימלא את הבית בריח שאי אפשר יהיה לעמוד בפניו.

המתכון באדיבות חני לשם, סדנאות האוכל של פור שף.

החומרים:

48 גר' שמרים טריים

655 גר' מים

605 גר' קמח לבן

125 גר' קמח מלא

250 גר' קמח שיפון

100 גר' סוכר

20 גר' מלח

100 גר' אגוזי מלך שבורים גס

100 גר' משמש מיובש חתוך לקוביות

 

 באדיבות פור שף

 

אופן ההכנה:

1. במיקסר (וו לישה) לשים שמרים מפוררים, מים, קמחים  וסוכר. ללוש לישה איטית כ-4

    דקות;

2. לעלות למהירות בינונית וללוש 4 דקות נוספות;

3. להוסיף מלח וללוש 2 דקות נוספות;

4. להוסיף אגוזים וללוש לישה איטית וקצרה;

5. להתפיח את הבצק עד הכפלת נפח. להוציא אויר, לחלק לכיכרות של 500 גר', ולהתפיח שוב

   להכפלת נפח. לפזר מעט קמח ולאפות;

6. אפייה: 200 מעלות בתנור שחומם מראש מאוד, כ- 35-40 דק'.

4 Chef, קרליבך 11 ת"א. 03-5611803.

 

 

הכתבה נוצרה בתאריך : 26/02/2009
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו