לכבוד השבת הביתית הנה הצעה להכנת לחם כפרי שימלא את הבית בריח שאי אפשר יהיה לעמוד בפניו.
המתכון באדיבות חני לשם, סדנאות האוכל של פור שף.
החומרים:

אופן ההכנה:
1. במיקסר (וו לישה) לשים שמרים מפוררים, מים, קמחים וסוכר. ללוש לישה איטית כ-4
דקות;
2. לעלות למהירות בינונית וללוש 4 דקות נוספות;
3. להוסיף מלח וללוש 2 דקות נוספות;
4. להוסיף אגוזים וללוש לישה איטית וקצרה;
5. להתפיח את הבצק עד הכפלת נפח. להוציא אויר, לחלק לכיכרות של
להכפלת נפח. לפזר מעט קמח ולאפות;
6. אפייה: 200 מעלות בתנור שחומם מראש מאוד, כ- 35-40 דק'.
4 Chef, קרליבך 11 ת"א. 03-5611803.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים