באדיבות הקונדיטורית

החומרים ל-16 מאפינס:
2 כוסות קמח (
2/3 כוס סוכר (
2 כפיות אבקת אפייה
1 כף קליפת תפוז מגוררת
2 ביצים
1 כוס חלב (250 מ"ל)
1 כפית תמצית וניל
ההכנה:
בקערה גדולה מערבבים את הקמח, הסוכר, אבקת האפייה והשוקולד צ'יפס עם קליפת התפוז.
בקערה בינונית טורפים את הביצים, מוסיפים את החלב, החמאה והווניל. מערבלים היטב. מוסיפים את תערובת הביצים לקמח ומערבבים רק עד שהתערובת אחידה.
יוצקים את התערובת לשקעים מרוחים במעט חמאה רכה או מרופדים במנג'טים של נייר, עד 3/4 מהגובה.
אופים כ-20 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני-גבוה, 200 מעלות, עד שקיסם שננעץ במרכז יוצא כמעט נקי. לא לייבש. מוציאים מיד מהתנור, ממתינים 5 דקות ומגישים. אפשר לשמור חלק בהקפאה והוציא מהמקפיא כרבע שעה לפני ההגשה.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים