
המרכיבים:
רבע כוס חלב
4-5 תפוחי אדמה בינוניים שבושלו במים עד ריכוך וסוננו- חתוכים לקוביות (5 כוסות של קוביות תפו"א)
2 כפות בצל קצוץ
כפית מלח
רבע כפית פלפל שחור
4 כפות חמאה.
אופן ההכנה:
מערבבים את החומרים יחד, למעט החמאה. ומניחים כ-20 דקות בצד.
ממיסים במחבת ברזל כבדה את החמאה, יוצקים פנימה את התערובת. כאשר תפוחי האדמה מזהיבים הופכים לצד השני ומזהיבים את הצד השני. ממליחים ומפלפלים.
המלצת השף-להגיש בליווי שמנת חמוצה.
אוונגרד- הברזל 3, רמת החי"ל, תל אביב. שעות פעילות- א'-ש'- 24 שעות.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים