באדיבות סוויטי.

מצרכים:
סיר גדול
מעבד מזון
לקקן
קערה
סכין פלדה
3 לימונים
1/2 קילו טחינה
מלח
2 שיני שום
אופן ההכנה:
משרים את גרגרי החומוס שעתיים בתוך קערה עם מים.
מניחים את גרגרי החומוס בתוך סיר גדול, מביאים לרתיחה, סוגרים את המכסה למחצה ומבשלים שעתיים.
(ניתן להוציא גרגר חומוס אחד ולוודא שהוא מוכן ורך).
שהחומוס מוכן מסננים אותו ומשאירים כוס ממי הבישול.
מכניסים את גרגרי החומוס למעבד מזון + הטחינה + כוס המים + 3 לימונים + כפית מלח.
מערבבים את התערובת במהירות הגבוהה ביותר במעבד ומדי פעם פותחים את המכסה. בעזרת הלקקן מורידים את הגרגירים שנדבקו לדפנות. במידה והעיסה מאוד סמיכה מוסיפים עוד מים.
אפשר להגיש עם שמן זית, פפריקה ופטרוזיליה קצוצה (אם הילדים אוהבים!).
המתכון באדיבות סוויטי, 04-8266267
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים