סדנאות לילדים במרכז הארכיאולוגי סביבתי:
המזון שלנו לא באמת מגיע מהסופר, הוא עובר דרך ארוכה ומרתקת מהשדה ועד הסל! הצטרפו למדריכי המרכז הארכיאולוגי סביבתי של רשות העתיקות לפעילות מרתקת, בה ישחזרו המשתתפים את תהליכי הכנת האוכל כפי שנעשה בימי קדם. המשתתפים יכינו פסיפס עם שבעת המינים, יטחנו קמח בטכניקות קדומות, יאפו פיתות על סאג' ויכינו בושם מצמחי הסביבה ומאכל לפי מתכון עתיק. כל הפעילויות מסתיימות בשעה 14:00.
בגבעת ישעיהו-
25/03/11 יום שישי, 09:30-14:00, לכל המשפחה.
בתשלום.
לפרטים נוספים: 1-800-350-550.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים