
מרכיבים:
6 חצילים
שני לימונים סחוטים
חצי כוס עם נענע, פטרוזיליה וזעתר קצוצים
רבע כוס שמן זית
חצי כוס תערובת אגוזי המלך וצנוברים קלויים
6 כפיות סירופ רימונים
מלח, פלפל שחור גרוס
אופן הכנה:
שורפים את החצילים על אש גלויה מכל הכיוונים. לאחר התקררות קולפים את החצילים. מניחים את החצילים על כלי הגשה, יוצקים את הלימונים הסחוטים, את שמן הזית ורכז הרימונים. מפזרים את עשבי התיבול ותערובת הפיצוחים ומשלימים את התיבול במלח ופלפל.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים