לחמישה סועדים
מרכיבים:
1 כרוב שלם קצוץ דק
חצי כוס עלי זעתר טרי ללא גבעולים
2 אבוקדו בשל חתוך לקוביות
חצי כוס עגבניות שרי חצויות
חצי כוס גרגירי רימון בעונה
כף מיץ לימון
2 כפות סירופ רימונים
3 כפות שמן זית באיכות עליונה
מלח, פלפל, סומק לפי הטעם
אופן הכנה:
מערבבים את כל המרכיבים יחד פרט לאבוקדו וגרגירי הרימון. מעסים קלות את התערובת כשבמקביל בודקים את תיבולה ומתקנים לפי הצורך. מעבירים את הסלט לקערת הגשה ומקשטים בגרגירי הרימון וקוביות האבוקדו.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים