אוכל, מתכונים, ילדים, לגדול, בשר, סינטה, סלט עדשים, אוכל ערבי • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון לסינטה צרובה וסלט עדשים

לחמישה סועדים

 

מרכיבים:

סינטה-

1 ק' סינטה נקייה משומן וגידים חצויה לאורכה

להשריה:

2 כפות חרדל דיז'ון עם גרגירים

2 כפות דבש

2 כפות חומץ בלסמי

2 כפות רוטב סויה

1 כף שום כתוש

סלט עדשים-

חצי ק' כוס נענע, פטרוזיליה ובצל ירוק קצוץ

1 כפית קארי

1 כפית פפריקה מתוקה

רבע כוס שמן זית

1 פלפל אדום חתוך לקוביות קטנות

מלח, פלפל שחור גרוס לפי הטעם

חצי לימון חצוי

 

אופן הכנה:

סינטה- לערבב את חומרי ההשריה יחד ולהשרות את הסינטה למשך 5-6 שעות. מחממים מחבת עם מעט שמן וצולים כ- 8 ד' מכל הצדדים ומצננים.

סלט עדשים- מרתיחים 1 ליטר מים ומבשלים את העדשים למשך 4-5 דקות ומקררים. מערבבים את כל החומרים ומתבלים.

הגשה- מסדרים את סלט העדשים במרכז הצלחת, פורסים את הסינטה לפרוסות דקיקות ומסדרים סביב עוד מסלט העדשים. יוצקים מעל את הבשר ושארית המרינאדה.

הכתבה נוצרה בתאריך : 12/06/2006
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו