לחמישה סועדים
מרכיבים:
סינטה-
1 ק' סינטה נקייה משומן וגידים חצויה לאורכה
להשריה:
2 כפות חרדל דיז'ון עם גרגירים
2 כפות דבש
2 כפות חומץ בלסמי
2 כפות רוטב סויה
1 כף שום כתוש
סלט עדשים-
חצי ק' כוס נענע, פטרוזיליה ובצל ירוק קצוץ
1 כפית קארי
1 כפית פפריקה מתוקה
רבע כוס שמן זית
1 פלפל אדום חתוך לקוביות קטנות
מלח, פלפל שחור גרוס לפי הטעם
חצי לימון חצוי
אופן הכנה:
סינטה- לערבב את חומרי ההשריה יחד ולהשרות את הסינטה למשך 5-6 שעות. מחממים מחבת עם מעט שמן וצולים כ- 8 ד' מכל הצדדים ומצננים.
סלט עדשים- מרתיחים
הגשה- מסדרים את סלט העדשים במרכז הצלחת, פורסים את הסינטה לפרוסות דקיקות ומסדרים סביב עוד מסלט העדשים. יוצקים מ
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים