אוכל, ילדים, מתכונים, מתכון ל, סלמון, זוקיני, דגים • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון לסלמון כבוש וזוקיני ביוגורט

מתכון לחמישה סועדים

 

מרכיבים:

לסלמון:

1 ק' סלמון פילה נקי מעצמות ועור

תערובת השריה:

200 ג' מלח גס

100 ג' סוכר

1 כף זרעי שומר

חצי כוס שמיר קצוץ

מעט ברנדי

לזוקיני:

400 ג' זוקיני ירוק כהה

400 ג' זוקיני ירוק בהיר

1 כוס יוגורט עיזים

מלח, פלפל לפי טעם

1 כף שום כתוש

 

אופן הכנה:

סלמון: מערבבים את כל התבלינים יחד ומפזרים מעל ומתחת לדג. שומרים בקירור למשך 24 שעות.

זוקיני: פורשים את הזוקיני לטבעות בעובי 2 סנטימטר ומטגנים בשמן עמוק עד לקבלת גוון חום זהוב ומצננים. מוסיפים את היוגורט והשום ומתבלים במלח ופלפל.

להגשה: מסדרים את הזוקיני במרכז הצלחת. פורסים את הסלמון לפרוסות בעובי חצי סנטימטר ומסדרים מניפה סביב הזוקיני. יוצקים מעט מהיוגורט שנותר מסביב והמנה מוכנה.

הכתבה נוצרה בתאריך : 12/06/2006
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו