מתכון לחמישה סועדים
מרכיבים:
לסלמון:
1 ק' סלמון פילה נקי מעצמות ועור
תערובת השריה:
200 ג' מלח גס
100 ג' סוכר
1 כף זרעי שומר
חצי כוס שמיר קצוץ
מעט ברנדי
לזוקיני:
400 ג' זוקיני ירוק כהה
400 ג' זוקיני ירוק בהיר
1 כוס יוגורט עיזים
מלח, פלפל לפי טעם
1 כף שום כתוש
אופן הכנה:
סלמון: מערבבים את כל התבלינים יחד ומפזרים מעל ומתחת לדג. שומרים בקירור למשך 24 שעות.
זוקיני: פורשים את הזוקיני לטבעות בעובי
להגשה: מסדרים את הזוקיני במרכז הצלחת. פורסים את הסלמון לפרוסות בעובי חצי סנטימטר ומסדרים מניפה סביב הזוקיני. יוצקים מעט מהיוגורט שנותר מסביב והמנה מוכנה.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים