מרכיבים:
2 כפות מים
2 ביצים
4 חלמונים
350 ג' שוקולד מריר, מומס
אופן הכנה:
בסיר ממיסים את הסוכר עם כפות המים. לאחר הרתיחה מתקבל סירופ.
מקציפים את הביצים והחלמונים. כמתקבלת תערובת תפוחה מורידים את מהירות ההקצפה ומוסיפים את הסירופ הסוכר בזרם דק. ממשיכים להקציף במהירות בינונית, עד שמתקבל קצף יציב.
מערבבים את השוקולד המומס(כשהוא פושר)עם מחצית מהשמנת המתוקה. את יתרת השמנת מקציפים. מערבבים ומקפלים לתוך קצף הביצים. מערבבים את השוקולד עם תערובת המוקצפת. מצננים ומגישים.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים