אוכל, ילדים, מתכונים, לגדול, קינוחים, בננות, שוקולד • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון לבננות מצופות שוקולד

מרכיבים:

4-5 בננות טריות

1 כף חמאה

סוכר לפי הטעם

חפיסת שוקולד חלב

 

אופן הכנה:

קולפים את הבננות ופורסים אותן לפלחים.

ממיסים את השוקולד בסיר. מוסיפים את הסוכר והחמאה. מערבבים עד לקבלת מרקם אחיד וחלק. טובלים את הבננות בשוקולד משני צידיו ומגישים.  

הכתבה נוצרה בתאריך : 12/06/2006
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו