מרכיבים:
4-5 בננות טריות
1 כף חמאה
סוכר לפי הטעם
חפיסת שוקולד חלב
אופן הכנה:
קולפים את הבננות ופורסים אותן לפלחים.
ממיסים את השוקולד בסיר. מוסיפים את הסוכר והחמאה. מערבבים עד לקבלת מרקם אחיד וחלק. טובלים את הבננות בשוקולד משני צידיו ומגישים.
מרכיבים:
4-5 בננות טריות
1 כף חמאה
סוכר לפי הטעם
חפיסת שוקולד חלב
אופן הכנה:
קולפים את הבננות ופורסים אותן לפלחים.
ממיסים את השוקולד בסיר. מוסיפים את הסוכר והחמאה. מערבבים עד לקבלת מרקם אחיד וחלק. טובלים את הבננות בשוקולד משני צידיו ומגישים.