מרכיבים:
2 כוסות עדשים שחורים
תפוח אדמה לא קלוף חתוך לקוביות
2 מקלות סלרי אמריקאי קצוצים ללא עלים
בצל לבן חתוך לקוביות
1 כוס יין לבן
כפית אגוז מוסקט
מלח פלפל לפי הטעם
2 ליטר מים
אופן הכנה:
מטגנים את הבצל עם הסלרי במעט שמן.
מוסיפים את יתר המרכיבים כולל העדשים וממשיכים לטגן כ- 2 דקות.
מוסיפים את הנוזלים ומביאים לרתיחה. מכסים את הסיר. מבשלים על אש נמוכה.
בודקים לקראת סיום שהעדשים רכים ותפוח האדמה רך. מתבלים על פי הטעם במלח ופלפל, טוחנים ומסננים במסננת דקה.
בהגשה ניתן להוסיף לכל צלחת כפית של גבינת עיזים.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים