2 תפוחי אדמה בינוניים
2 גזרים בינוניים
50 גרם עלי סלרי טריים
2 קישואים טריים
גמבה אחת
2 בצלים בינוניים
2 כפות שמן
2 עגבניות
מלח, פלפל שחור לפי הטעם
אופן הכנה:
מקלפים את תפוחי האדמה, הגזר והבצל וקוצצים בגודל בינוני. את הבצל מטגנים בשמן בסיר עד לשקיפות.
מוסיפים את הגזר ומבשלים כ- 10 דקות נוספות. מוסיפים את תפוחי האדמה, קישואים, הגמבה והעגבנייה.
מבשלים כ- 20 דקות ומדי פעם בוחשים. לאחר 10 דקות מוסיפים עוד חצי כוס מים.
מרתיחים מים בסיר נפרד ויוצקים אותם לתוך הסיר עד לכיסוי הירקות כס"מ מעל גובהם בסיר.
מוסיפים עלי סלרי ומלח ומרתיחים את התבשיל כ- 10 דקות. לאחר מכן מקטינים את האש ומבשלים למשך 5 דקות נוספות.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים