-מתכונים למרקים-מתכון למרק-מתכון למרק כפרי-מתכונים למרקים אתיופים-מתכונים לאוכל אתיופי • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון למרק כפרי

מרכיבים:

2 תפוחי אדמה בינוניים

2 גזרים בינוניים

50 גרם עלי סלרי טריים

2 קישואים טריים

גמבה אחת

2 בצלים בינוניים

2 כפות שמן

2 עגבניות

מלח, פלפל שחור לפי הטעם

אופן הכנה:

מקלפים את תפוחי האדמה, הגזר והבצל וקוצצים בגודל בינוני. את הבצל מטגנים בשמן בסיר עד לשקיפות.

מוסיפים את הגזר ומבשלים כ- 10 דקות נוספות. מוסיפים את תפוחי האדמה, קישואים, הגמבה והעגבנייה.

מבשלים כ- 20 דקות ומדי פעם בוחשים. לאחר 10 דקות מוסיפים עוד חצי כוס מים.

מרתיחים מים בסיר נפרד ויוצקים אותם לתוך הסיר עד לכיסוי הירקות כס"מ מעל גובהם בסיר.

מוסיפים עלי סלרי ומלח ומרתיחים את התבשיל כ- 10 דקות. לאחר מכן מקטינים את האש ומבשלים למשך 5 דקות נוספות. 

הכתבה נוצרה בתאריך : 09/11/2009
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו