מרכיבים:
חצי ליטר ציר דגים
18 יח' ראשי קלמרי
18 יח' שרימפס
עגבנייה מרוסקת
7 פרוסות עגבנייה
4 שיני שום כתוש
גזר אחד פרוס לטבעות
פלפל רגיל/חריף פרוס לטבעות
בצל סגול פרוס לטבעות
טבעות דלורית
כף מיץ לימון סחוט טרי
מלח, פלפל לפי הטעם
אופן הכנה:
מביאים את ציר הדגים יחד עם הגזר, הדלורית, הבצל, הפלפל והשום לרתיחה (ועד לריכוך).
מכניסים למרק עגבנייה מרוסקת וכמה פרוסות עגבנייה וגם כף מיץ לימון ומביאים שוב לרתיחה למשך 5 ד'.
אחרי הרתיחה השנייה מוסיפים למרק את הקלמרי, והשרימפס ומביאים שוב לרתיחה.
מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מגישים עם כוסברה קצוצה.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים