-מתכונים לפסטות-מתכון לפסטה-מתכונים לאוכל איטלקי-מתכון לפסטה עם שרימפס-מתכוני פסטה • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון לפסטה ולנטינה

מרכיבים:

300 גרם פסטה מבושלת במים לפי הוראות יצרן

20 יחידות שרימפס מקולף

3 עגבניות קצוצות לקוביות קטנות

2 כפות עגבניות מיובשות פרוסות דק

3 כפות מיץ לימון

כפית שום כתוש

חצי כוס יין לבן

חצי ליטר שמנת מתוקה 32%

15 עלי בזיליקום

 

אופן הכנה:

במחבת מטגנים את החמאה, שום, עגבניות קצוצות והעגבניות המיובשות עד לרתיחה. מוסיפים למחבת היין ומאדים את האלכוהול. מוסיפים מיץ לימון ושמנת ומצמצמים 70% הנוזלים. מוסיפים את השרימפס והבזיליקום כשהשרימפס מוכן (2-3 דקות לאחר הוספתו למחבת, מוספים את הפסטה. מתבלים במלח על פי הטעם.

הכתבה נוצרה בתאריך : 09/11/2009
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו