מרכיבים:
20 יחידות שרימפס מקולף
3 עגבניות קצוצות לקוביות קטנות
2 כפות עגבניות מיובשות פרוסות דק
3 כפות מיץ לימון
כפית שום כתוש
חצי כוס יין לבן
חצי ליטר שמנת מתוקה 32%
15 עלי בזיליקום
אופן הכנה:
במחבת מטגנים את החמאה, שום, עגבניות קצוצות והעגבניות המיובשות עד לרתיחה. מוסיפים למחבת היין ומאדים את האלכוהול. מוסיפים מיץ לימון ושמנת ומצמצמים 70% הנוזלים. מוסיפים את השרימפס והבזיליקום כשהשרימפס מוכן (2-3 דקות לאחר הוספתו למחבת, מוספים את הפסטה. מתבלים במלח על פי הטעם.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים