מרכיבים:
פסטה מבושלת במים לפי הוראות יצרן
חבילת אנשובי
2 פלפלים צהובים
2 פלפלים אדומים
חצי צרור בצל ירוק
שן שום כתושה
חצי כוס יין לבן
חצי ליטר שמנת מתוקה 32%
אופן הכנה:
קולים את הפלפלים בחום גבוה בתנור עד שהם מתחילים להשחיר מבחוץ. מוציאים מהתנור ומכניסים לשקית ל10 דקות (עוזר לקילוף מהיר). מקלפים את הפלפלים היטב ופורסים לרצועות.
את החמאה והאנשובי טוחנים יחד עד לקבלת חמאת אנשובי. את הבצל הירוק קוצצים (
במחבת מטגנים את חמאת האנשובי, השום והפלפלים. מבשלים כדקה ומוסיפים את היין הלבן. מאדים את הרוטב ומוסיפים את השמנת. מצמצמים את הנוזל בחצי ומוסיפים פרמז'ן ומלח לפי הטעם. מוסיפים את הפסטה, מקפיצים עוד כדקה ומפזרים את הבצל הירוק מעל.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים