-מתכונים לפסטות-מתכון לפסטה-מתכונים לאוכל איטלקי-מתכון לפסטה עם פילפלים-מתכוני פסטה • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון לפסטה פפרונצ'יני

מרכיבים:

פסטה מבושלת במים לפי הוראות יצרן

30 גרם חמאה

חבילת אנשובי

2 פלפלים צהובים

2 פלפלים אדומים

חצי צרור בצל ירוק

שן שום כתושה

חצי כוס יין לבן

חצי ליטר שמנת מתוקה 32%

50 גרם פרמז'ן מגורד

 

אופן הכנה:

קולים את הפלפלים בחום גבוה בתנור עד שהם מתחילים להשחיר מבחוץ. מוציאים מהתנור ומכניסים לשקית ל10 דקות (עוזר לקילוף מהיר). מקלפים את הפלפלים היטב ופורסים לרצועות.

את החמאה והאנשובי טוחנים יחד עד לקבלת חמאת אנשובי. את הבצל הירוק קוצצים (רק את החלק הירוק).

במחבת מטגנים את חמאת האנשובי, השום והפלפלים. מבשלים כדקה ומוסיפים את היין הלבן. מאדים את הרוטב ומוסיפים את השמנת. מצמצמים את הנוזל בחצי ומוסיפים פרמז'ן ומלח לפי הטעם. מוסיפים את הפסטה, מקפיצים עוד כדקה ומפזרים את הבצל הירוק מעל.

 

הכתבה נוצרה בתאריך : 09/11/2009
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו