-מתכונים לפסטות-מתכון לפסטה-מתכונים לאוכל איטלקי-מתכון לפסטה עם ציר בקר-מתכוני פסטה • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון לפסטת ציידים

מרכיבים:

פסטה מבושלת במים לפי הוראות יצרן

40 גרם חמאה

חבילת פטריות שמפניון

חבילת פטריות פורטובלו

כפית חרדל

2 כפות בלסמי

2 כפות שמנת מתוקה 32%

מלפפון חמוץ פרוס לרצועות דקות

3 כפות פרמז'ן

250 גרם פילה חתוך לקוביות

ציר בקר:

2 קג' עצמות מח

2 בצלים גדולים

2 גזרים גדולים

2 ענפים סלרי

4 עלי דפנה

5 גרגרי פלפל אנגלי

חצי ליטר יין אדום

200 ג קמח

5 כפות סויה

4  כפות דבש

 

אופן הכנה:

לציר: שורפים בתנור את העצמות המח עם סויה ודבש. בסיר עם קצת שמן מטגנים את הירקות כשהם חתוכים לרצועות או קוביות במשך 15 דקות. מוסיפים את העצמות  והיין מאדים 10 דקות ומוסיפים 2.5 ליטר מים. מביאים לרתיחה ומורידים לאש קטנה למשך 4 שעות, מסננים ומחזירים לאש. במחבת נפרדת ממיסים את הקמח עם מים או יין בעזרת מטרפה ושופכים בחזרה לסיר ומבשלים עוד חצי שעה. 

למנה: במחבת חדשה ממיסים את החמאה ומטגנים את הפטריות והמלפפון חמוץ. מאדים קלות מוסיפים את היין ומאדים את האלכוהול. מוסיפים חצי ליטר מציר הבקר, שמנת, בלסמי ומצמצמים את הנוזל ב- 80%. מוסיפים את הבשר, וכשהוא מוכן מתבלים במלח לפי הטעם ובפרמז'ן. יוצקים על הפסטה.

הכתבה נוצרה בתאריך : 09/11/2009
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו