מרכיבים:
פסטה מבושלת במים לפי הוראות יצרן
חבילת פטריות שמפניון
חבילת פטריות פורטובלו
כפית חרדל
2 כפות בלסמי
2 כפות שמנת מתוקה 32%
מלפפון חמוץ פרוס לרצועות דקות
3 כפות פרמז'ן
ציר בקר:
2 קג' עצמות מח
2 בצלים גדולים
2 גזרים גדולים
2 ענפים סלרי
4 עלי דפנה
5 גרגרי פלפל אנגלי
חצי ליטר יין אדום
200 ג קמח
5 כפות סויה
4 כפות דבש
אופן הכנה:
לציר: שורפים בתנור את העצמות המח עם סויה ודבש. בסיר עם קצת שמן מטגנים את הירקות כשהם חתוכים לרצועות או קוביות במשך 15 דקות. מוסיפים את העצמות והיין מאדים 10 דקות ומוסיפים
למנה: במחבת חדשה ממיסים את החמאה ומטגנים את הפטריות והמלפפון חמוץ. מאדים קלות מוסיפים את היין ומאדים את האלכוהול. מוסיפים חצי ליטר מציר הבקר, שמנת, בלסמי ומצמצמים את הנוזל ב- 80%. מוסיפים את הבשר, וכשהוא מוכן מתבלים במלח לפי הטעם ובפרמז'ן. יוצקים על הפסטה.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים