מרכיבים:
בצק פריך-
300 גרם קמח
200 גרם חמאה
100 גרם סוכר
1 חלמון ביצה
קרם וניל אפוי-
400 מ"ל שמנת מתוקה
5 חלמונים
4 כפות סוכר
5 טיפות תמצית וניל או חצי מקל וניל פתוח
תאנים טריות
אופן הכנה:
בצק: את כל המרכיבים של הבצק מערבבים יחד עד לקבלת גוש בצק אחיד. מניחים את הבצק בצד ומרדדים אותו לתוך תבנית פאי בגובה של כחצי סנטימטר. אופים בתנור שחומם מראש לחום של 160 מעלות, כ-20 דקות.
קרם וניל: טורפים את כל מרכיבים של הקרם עד לקבלת עיסה אחידה. יוצקים את התערובת על הבצק. אופים בתנור שחומם מראש לחום של 160, למשך כ-15 דקות (אם הקרם עדיין נוזלי, אופים עוד כמה דקות). מוציאים את הפאי מהתנור, מצננים ומפזרים חצאי תאנים טריות.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים