-מתכון לפאי תאנים-מתכונים לקינוחים-מתכונים לעוגות-מתכונים לפאים-עוגות • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון לפאי תאנים בקרם וניל אפוי

מרכיבים:

בצק פריך-
300 גרם קמח
200 גרם חמאה
100 גרם סוכר
1 חלמון ביצה
קרם וניל אפוי-
400 מ"ל שמנת מתוקה
5 חלמונים
4 כפות סוכר
5 טיפות תמצית וניל או חצי מקל וניל פתוח

תאנים טריות

אופן הכנה:

בצק: את כל המרכיבים של הבצק מערבבים יחד עד לקבלת גוש בצק אחיד. מניחים את הבצק בצד ומרדדים אותו לתוך תבנית פאי בגובה של כחצי סנטימטר. אופים בתנור שחומם מראש לחום של 160 מעלות, כ-20 דקות.

קרם וניל: טורפים את כל מרכיבים של הקרם עד לקבלת עיסה אחידה. יוצקים את התערובת על הבצק. אופים בתנור שחומם מראש לחום של 160, למשך כ-15 דקות (אם הקרם עדיין נוזלי, אופים עוד כמה דקות). מוציאים את הפאי מהתנור, מצננים ומפזרים חצאי תאנים טריות.

הכתבה נוצרה בתאריך : 07/01/2010
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו