החומרים:
למרינאדה:
4 שיני שום
4 כפות סאקה (יין יפני)
2 כפות שמן סומסום
100 מיליליטר סויה
לרוטב חמאת בוטנים:
כף מיץ לימון סחוט
2 שיני שום
2 כפות סוכר
1 כף שמן סומסום
2 כפות סויה
4 כפות מים
אופן ההכנה:
מכניסים את כל חומרי המרינאדה למעבד מזון וטוחנים עד לקבלת מרקם אחיד.
משרים את נתחי העוף במרינאדה למשך שעתיים במקרר.
מכניסים את כלך חומרי רוטב חמאת הבוטנים למעבד מזון וטוחנים עד לקבלת מחית אחידה.
משפדים את נתחי העוף בשיפודי מתכת (שיבלטו מהגריל כ-
לאחר דקה יוצקים על השיפוד את רוטב חמאת הבוטנים ומגישים.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים