החומרים:
למרינאדה:
30 CC טקילה לבנה
1 כוס מיץ תפוזים טרי
1/2 כפית צ'ילי טחון
5 כפיות פפריקה מתוקה
5 כפות שמן זית
1.5 כפית כמון טחון
1.5 כפית בזיליקום יבש
1.5 כפית אורגנו יבש
1 כפית פלפל שחור
1/2 לימון סחוט
אופן ההכנה:
מכניסים את כל חומרי המרינאדה, למעט הכוסברה, למעבד מזון וטוחנים עד לקבלת מרקם אחיד (כ-2 דקות).
מוסיפים את הכוסברה הקצוצה ומערבבים קלות.
משרים את הפרגיות במרינאדה לשעתיים לפחות במקרר.
משפדים את הפרגיות בשיפודי מתכת (שיבלטו מהגריל כ-
מורידים מהגריל ומניחים את השיפוד ל"התאוששות" כ-3 דקות ומגישים.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים