אוכל, ילדים, מתכונים, מתכון ל, לגדול, פרגיות, עוף, חריף, מרינאדה • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון לפרגיות במרינאדה חריפה

החומרים:

1 ק"ג פרגיות

למרינאדה:

30 CC טקילה לבנה

1 כוס מיץ תפוזים טרי

1/2 כפית צ'ילי טחון

5 כפיות פפריקה מתוקה

5 כפות שמן זית

1.5 כפית כמון טחון

1.5 כפית בזיליקום יבש

1.5 כפית אורגנו יבש

1 כפית פלפל שחור

1/2 לימון סחוט

50 גר' כוסברה טרייה קצוצה

 

אופן ההכנה:

מכניסים את כל חומרי המרינאדה, למעט הכוסברה, למעבד מזון וטוחנים עד לקבלת מרקם אחיד (כ-2 דקות).

מוסיפים את הכוסברה הקצוצה ומערבבים קלות.

משרים את הפרגיות במרינאדה לשעתיים לפחות במקרר.

 

משפדים את הפרגיות בשיפודי מתכת (שיבלטו מהגריל כ-2 ס"מ מכל צד). מניחים על גריל פחמים ללא רשת וצולים עד למידה הרצויה מכל צד.

מורידים מהגריל ומניחים את השיפוד ל"התאוששות" כ-3 דקות ומגישים.

 

הכתבה נוצרה בתאריך : 18/06/2006
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו