אוכל, מתכונים, מתכון ל, לגדול, ילדים, שיפודים, עוף, צנוברים, נענע, מולארד • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון לשיפודי מולארד פרוס דק עם צנובר ונענע

החומרים:

נתחי חזה מולארד

חצי כפית צנוברים

4 עלי נענע שיפוד

2-3 עגבניות שרי

מלח גס

פלפל גרוס

 

אופן הכנה:

משטחים בעזרת פטיש בשר חלק ועגול (פטיש בשר איטלקי) את נתחי החזה עד לקבלת עובי של 1 מ"מ. פורסים לפרוסות באורך של כ-7 ס"מ ורוחב של 4 ס"מ (סה"כ 110 גר' לשיפוד). על כל פרוסה מפזרים חצי כפית צנוברים ו4 עלי נענע ומגלגלים לרול. משחילים על שיפודי במבוק רול של חזה, אחריו פטריות (2) ועגבניית שרי, רול נוסף ושוב פטריות ועגבניות שרי. מברישים בשמן זית.

 

על גריל פחמים מניחים את השיפוד ל4-5 דקות. הופכים את השיפוד. ממליחים ומפלפלים וצולים מכל צד עד למידה הרצויה. נותנים לשיפוד "להתאושש" ל-3 דקות ומגישים.

 

 

הכתבה נוצרה בתאריך : 18/06/2006
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו