, ספר מתכונים, מתכוני בשר, מתכוני פיקניק, מתכונים שמתאים לאכול בחוץ • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון לשיפודי פילה עם עלי בזיליקום

 

שיפודים של סטפן בראון

החומרים:

נתחי פילה של פרה (לא של עגל) 120 גר' לנתח

עלי בזיליקום קטנים וטריים

פטריות שמפיניון (כ-3 לכל שיפוד)

עגבניות שרי 2-3 לכל שיפוד

שמן זית

מלח ופלפל גס

 

אופן ההכנה:

משטחים את נתחי הפילה בעדינות בעזרת פטיש בשר חלק ועגול על משטח ישר עד לקבלת עובי של מ"מ.

פורסים לאורך של כ-7 ס"מ ורוחב של 4 ס"מ (סה"כ 120 גר' לשיפוד). על כל נתח מפזרים 2-3 עלי בזיליקום ומגלגלים לרול.

משחילים לשיפוד במבוק רול פילה, פטריות ועגבניית שרי, שוב רול ושוב פטריות ועגבניית שרי.

מברישים קלות בשמן זית. מניחים על גריל פחמים שחומם. לאחר מספר דקות הופכים ומתבלים קלות במלח ופלפל. צולים עד למידה הרצויה. נותנים לשיפוד ל"התאושש" כ-3 דקות ומגישים.

 

הכתבה נוצרה בתאריך : 18/06/2006
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו