החומרים:
נתחי פילה של פרה (לא של עגל)
עלי בזיליקום קטנים וטריים
פטריות שמפיניון (כ-3 לכל שיפוד)
עגבניות שרי 2-3 לכל שיפוד
שמן זית
מלח ופלפל גס
אופן ההכנה:
משטחים את נתחי הפילה בעדינות בעזרת פטיש בשר חלק ועגול על משטח ישר עד לקבלת עובי של מ"מ.
פורסים לאורך של כ-
משחילים לשיפוד במבוק רול פילה, פטריות ועגבניית שרי, שוב רול ושוב פטריות ועגבניית שרי.
מברישים קלות בשמן זית. מניחים על גריל פחמים שחומם. לאחר מספר דקות הופכים ומתבלים קלות במלח ופלפל. צולים עד למידה הרצויה. נותנים לשיפוד ל"התאושש" כ-3 דקות ומגישים.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים