אוכל, ילדים, לגדול, מתכונים, מתכון ל, שיפודים, עוף טנדורי • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון לשיפודי עוף טנדור

החומרים:

1 ק"ג נתחי חזה עוף חתוך לקוביות של כ-3 ס"מ.

למרינאדה:

10 גר' ג'ינג'ר מגורד

3 שיני שום מגורדות

2 כפות שמן זית

1.5 כפית שמן זית

1.5 כפות מיץ לימון

1.5 כפות רוטב טנדורי (ניתן להשיג במרכולים)

50 גר' כוסברה קצוצה טרייה

 

אופן ההכנה:

מערבבים את כל חומרי המרינאדה, למעט הכוסברה. לאחר מכן מוסיפים את הכוסברה הקצוצה.

משרים את קוביות העוף במרינאדה למשך שעתיים לפחות במקרר.

משפדים את קוביות העוף בשיפודי מתכת (שיבלטו מהגריל כ-2 ס"מ מכל צד) וצולים על גריל פחמים ללא רשת. הופכים לאחר מס' דקות וצולים במידה הרצויה. מורידים מהגריל ומניחים את השיפוד ל"התאוששות" כ-3 דקות ומגישים.

 

הכתבה נוצרה בתאריך : 18/06/2006
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו