, ספר מתכונים, מתכוני בשר, מתכונים עדתיים, מתכוני פיקניק • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון לסינייה

לשישה סועדים

 

מרכיבים:

70 גרם בשר עגל טחון גס

30 גרם פאלדה טלה טחון גס

2 בצלים קצוצים דק

10 גרם פטרוזיליה קצוצה

מלח, פלפל שחור טחון גס, בהרט

4 תפוחי אדמה קלופים ופרוסים לפרוסות דקות

4 עגבניות פרוסות דק

2 בצלים פרוסים דק

2 לימונים סחוטים

חצי ק"ג טחינה

50 ג' צנובר מטוגן לקישוט

 

אופן הכנה:

מערבבים את הבשר, הבצל ופטרוזיליה ומתבלים מעט. מטגנים במעט שמן את תפוחי האדמה ומצננים. בתבנית אפייה מסדרים את תפוחי האדמה בצורה אחידה ומשטחים מעל את תערובת הבשר פרוסות העגבנייה ופרוסות הבצל. אופים בתנור שחומם ל- 180 מעלות חום כ- 20 ד'. מערבבים את הטחינה עם מים קרים ומתבלים במלח ולימון.

יוצקים את הטחינה מעל ומחזירים לתנור ל- 7 דקות נוספות, מפזרים צנוברים מעל ומגישים. 
הכתבה נוצרה בתאריך : 18/06/2006
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו