• Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מרק קרם פטריות לפסח

חומרים גלם (כ-6 מנות)   



4 כוסות מים                      
2 כפיות אבקת מרק פטריות        
קורט אגוז מוסקט טחון             
1/2 קופסא פטריות שמפניון טריות   
מלח, פלפל לפי הטעם              
2 קופסאות פטריות חתוכות משומרות
4 כפות שמן
1 בצל גדול   
1 שמנת מתוקה    
3 כפות עמילן תירס(קורנפלור)                       
4-5 כפות מים                                

הכנה:

לסנן את הפטריות המשומרות היטב.

לקצוץ את הבצל דק.

בתוך סיר גדול יש לשים 4 כפות שמן ולטגן את הבצל להזהבה

להוסיף את הפטריות המשומרות ולטגן עוד 2-3 דקות.

להוסיף את אבקת מרק + קורט פלפל + קורט אגוז מוסקט ולבחוש היטב. לבחוש היטב ולהוסיף 2 כוסות מים בהדרגה

תוך כדי בחישה מתמדת עד לרתיחה.

להוריד מהאש לטחון את המרק היטב, להחזיר לסיר על הגז ולהוסיף 2 כוסות מים נוספות ולהרתיח.

לטעום להוסיף תבלינים לפי הצורך להוסיף את השמנת המתוקה ולבחוש עד רתיחה.

בכוס נפרדת להמיס את הקורנפלור עם 4-5 כפות מים.

להוסיף את הבלילה אל המרק תוך כדי בחישה מתמדת עד להסמכה קלה. להוסיף פרוסות פטריות טריות לקישוט לערבב קלות עוד כדקה ולכבות את הגז.

 

 

       ** יש להשתמש במוצרים כשרים לפסח **


       

הכתבה נוצרה בתאריך : 04/03/2010
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו