חומרי גלם (לכ-4-6 מנות)
4 ביצים
1 בצל ירוק
2 מלפפונים חמוצים
חצי גמבה / פלפל אדום
3-4 כפות מיונז (לפי טעם)
1 כפית חרדל
אופן הכנה:
לשים את הביצים בסיר קטן ,למלא את הסיר במים ולהוסיף כפית מלח ולבשל על הגז עד רתיחה.
להנמיך את האש ולבשל עוד כ-15 דקות.
לסנן את המים החמים ולקרר את הביצים במי ברז.
לקלוף את הביצים הקשות ולשטוף אותם.
לחתוך את הביצים לקוביות ולהכניס לקערה.
לחתוך גם את הבצל הירוק, המלפפונים, והגמבה ולהוסיף לקערה.
להוסיף מיונז + חרדל ולערבב היטב.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים