חומרי גלם (כ-35 מנות אישיות):

8 ביצים
3 כוסות סוכר
2 שקיות סוכר וניל
6 כוסות פתיתי קוקוס
עטרות נייר לאפייה
הכנה:
לתוך קערה להכניס את ביצים ולערבב היטב.
להוסיף סוכר + סוכר וניל ולערבב היטב
להוסיף את הקוקוס ולערבב .
לסדר עטרות נייר לאפייה על גבי מגש של תנור.
למלא את העטרות בחומר (לא עד הסוף) ולאפות בחום של 180 מעלות כ-20 דקות.
· ניתן להוסיף פצפוצי שוקולד לפני האפייה.
· ניתן לצפות את העוגות האפויות בקרם שוקולד / או שוקולד מומס.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים