לשישה סועדים
מרכיבים:
3 עופות(700 ג') קטנים מנוקים וחצויים
6 פיתות ערקייות
50 ג' צנובר קלוי
4 בצלים קצוצים גס
שלושה לימונים סחוטים
חצי כוס עלי זעתר טריים
חצי כוס שמן זית
מלח, פלפל, סומק, פפריקה גרוסה- לפי הטעם
אופן הכנה:
משרים את העופות בשמן זית, מיץ לימון ועלי זעתר לשעה לפחות ומתבלים. מחממים תנור ב-200 מעולות חום ואופים את העוף כ- 40 דקות. מטגנים את הבצל ב- חצי מכמות השמן ומחממים וקולים קלות את הפיתות בתנור או על הגריל.
מסדרים על צלחת הגשה את הפיתה, מעל את העוף, הבצל הטוגן ומפזרים סומק וצנוברים ובתאבון!!
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים