אוכל, מתכונים, מתכון ל, ילדים, לגדול, סביצ'ה, דגים, שורש סלרי • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון לסביצ'ה בס ושורש סלרי

מתכון לארבעה סועדים

 

מרכיבים:

350 גרם בס מפולט

1/2 כוס שורש *סלרי חלוט חתוך לקוביות ס"מ על ס"מ

1/2 כוס צנונית גינה חתוכה לקוביות ס"מ על ס"מ

1/3 בצל ירוק קצוץ

1/2 כוסברה קצוצה גס

2 כפיות פלפל מדאגסקר טחון גס

2 כפות מיץ לימון

מלח ים

3 כפות שמן זית משובח

 

*בסיר קטן מרתיחים כוס מים ,כף מלח ים ,1/4 כוס מיץ לימון , 1/4 כוס יין לבן יבש. להוסיף את קוביות הסלרי ולבשל במשך כ- 25 דקות , לאחר מכן לסנן ולצנן.

 

אופן הכנה:

את הדג חותכים לקוביות ס"מ על ס"מ בקערה קטנה, מוסיפים מעט מלח ים, מחצית מכמות הלימון ומערבבים ונפטרים מיתרת הנוזל.

להעביר את נתחי קוביות הדניס לקערה חדשה. להוסיף את שורש הסלרי, צנונית הגינה , בצל ירוק, כוסברה, פלפל מדאגסקר, מיץ לימון ושמן הזית. לערבב מעט ,לחלק למנות ולהגיש.

 

הכתבה נוצרה בתאריך : 18/06/2006
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו