מתכון לארבעה סועדים
מרכיבים:
3 עגבניות בשלות מגורענות,חתוכות לקוביות קטנות
1/2 בצל לבן, - מומלח* וחתוך לקוביות קטנות
שן שום,מעוכה וקצוצה
1/4 כוס כוסברה קצוצה
1/4 כוס מיץ לימון סחוט
2 כפות שמן זית כתית מעולה
פלפל אדום חריף(אחד קטן) קצוץ לקוביות קטנות
מלח ים
פלפל שחור
כף גרדת לימון
בצל מומלח – קוצצים את חצי הבצל, ממליחים בחצי כפית מלח שולחן ולאחר כ- 10 דקות שוטפים את הבצל כשהוא במסננת עד שהוא כמעט יבש ואינו מלוח ,כך שנותרנו עם חריפות בצלית נמוכה במיוחד.
אופן הכנה:
מערבבים את הבצל ,העגבניות ,השום,הכוסברה, פלפל חריף, מחצית מכמות מיץ הלימון,מלח ים ,פלפל שחור בקערה קטנה ומניחים במקרר.
את המוסר חותכים בחיתוך דק ומפזרים בצפיפות ובשכבה אחת על 4 צלחות בינוניות.
מפזרים את יתרת הלימון על המוסר, מוציאים את התערובת מהמקרר ובעזרת כף מפזרים על נתחי הדג, נזהרים שלא להציף את הדג בנוזלי התערובת.
מסיימים את המנה עם שמן הזית וגרדת הלימון ומעט כוסברה.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים