מתכון לארבעה סועדים
מרכיבים:
3 סלקים מקולפים ופרוסים דק מאוד (כקרפצ'יו)
1 שומר חתוך לג'וליאנים
ליים אחד
לימון אחד
חצי צרור פטרוזיליה
פלפל ירוק חריף חתוך לטבעות
מלח ים
שמן זית כתית טהור בכבישה קרה
פלפל לבן גרוס
אופן הכנה:
על צלחות מסדרים את פרוסות הסלק בשכבה דקה
מזגגים עליהם מעט שמן זית, מיץ לימון, מלח ים ופלפל לבן גרוס.
מעל לקרפצ'יו הסלק מפזרים שכבה אחידה של פרוסות דקיקות של בס הים.
סוחטים מעליו מעט מיץ ליים, ומפזרים בעדינות מלח ים, פלפל לבן גרוס ומעט שמן זית.
מעל לשכבת הדג מניחים מעט ג'וליאנים של שומר ומעט טבעות של פלפל ירוק חריף, ומעט פטרוזיליה קצוצה.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים