אוכל, ילדים, מתכונים, מתכון ל, לגדול, ירקות, דגים • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון לסביצ'ה בס וסלק

לארבעה סועדים

 

מרכיבים:

350 גרם נתחי בס ים טרי

3 סלקים מקולפים ופרוסים דק מאוד (כקרפצ'יו)

1 שומר חתוך לג'וליאנים

ליים אחד

לימון אחד

חצי צרור פטרוזיליה

פלפל ירוק חריף חתוך לטבעות

מלח ים

שמן זית כתית טהור בכבישה קרה

פלפל לבן גרוס 

 

אופן הכנה:

על צלחות מסדרים את פרוסות הסלק בשכבה דקה

מזגגים עליהם מעט שמן זית, מיץ לימון, מלח ים ופלפל לבן גרוס.

מעל לקרפצ'יו הסלק מפזרים שכבה אחידה של פרוסות דקיקות של בס הים.

סוחטים מעליו מעט מיץ ליים, ומפזרים בעדינות מלח ים, פלפל לבן גרוס ומעט שמן זית.

מעל לשכבת הדג מניחים מעט ג'וליאנים של שומר ומעט טבעות של פלפל ירוק חריף, ומעט פטרוזיליה קצוצה.

הכתבה נוצרה בתאריך : 18/06/2006
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו