לארבעה סועדים
מרכיבים:
2 אשכוליות אדומות מפולטות
2 שיני שום
2 כפות פלפל חריף אדום חתוך לקוביות קטנות
2 כפות פלפל חריף ירוק חתוך לקוביות קטנות
1/2 כוס נענע קצוצה גס
1/4 כוס מיץ לימון
1/3 כוס מיץ אשכולית אדומה
שמן זית משובח
מלח ים
פלפל שחור
אופן הכנה:
ראשית נכבוש את הדג.
את הדניס חותכים לנתחים. בקערה קטנה, ממליחים את הנתחים עם מעט מלח ים, להוסיף את מחצית כמות מיץ האשכוליות והלימון. לאחר דקה יש להיפטר מהמיץ כך שנותרנו עם נתחי דניס כבושים.
את נתחי הדג נסדר על צלחות בינוניות בצורת שמש.
לערבב את הפילטים של האשכולית האדומה, השום, הפלפלים החריפים, הנענע, מיץ האשכוליות והלימון, שמן זית ומעט מלח ים ופלפל שחור, בקערה ומפזרים מעל ובין הדגים.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים