מתכון לארבעה סועדים
מרכיבים:
2 כוסות קוביות אבטיח (בינוניות)
אבוקדו קלוף וחתוך לקוביות
בצל אדום אחד חתוך לקוביות קטנות
3 שיני שום
חצי כוס כוסברה קצוצה
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
פלפל אדום חריף קצוץ
פלפל ירוק חריף קצוץ
30 מ"ל טקילה זהובה
3 כפות שמן תירס
מלח ים
ליים אחד
אופן הכנה:
חותכים את הטונה לנתחים בשרניים (3/4 על 5) ומניחים בקערה.
מוסיפים קמצוץ מלח ים, מיץ מליים אחד, מערבבים בעדינות ולאחר דקה נפתרים מיתרת הנוזל.
בקערה נפרדת מערבבים את שאר המרכיבים ומניחים בצד.
את נתחי הדג מסדרים על כל אחד מהצלחות. ומעליהם מניחים עם כף תערובת האבטיח והטקילה, כך שהם כמעט מסתירות את הדג.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים